Bir defa geç kalırsın,
Gerisi senin tercihindir.
Bunu değerlendirmek senin elinde. Dünyanın akışına kapılıp, kendi hayatında dürtülerinle, anlık telaşlarla, başkalarının hayatıyla, ilgilenip uğraşırsan, sana sunulanlar önünden kayıp gider; yakalamak senin cesaretin, senin yeteneğin, senin iradendir.
Hayatınızdan geçerken; karşılaştığınız sizi güçlü kılan, sizi farklılaştıran, iyi hissettiren durum, duygu veya olgu doğru bir seçimdir. Sizde farklılık yaratan durum dogrumu yanlış mı sorguları vesvesedir, endişedir, kaygıdır. Döngüde bir kez daha önünüzden geçecektir; zamanı bilinmediği için çabasıda fazla olacaktır. O yüzden Sabır gerektirir. Sabır tekrar yaşamanıza sebep olacaktır, ancak zamanınız beklemekle ve eksikliğiyle geçecektir. Beklerken size verilen sureyi iyi değerlendirmemiş olacaksınız.
Seni “SANA” hissettiren şeyi, Farket yakala ve yaşa…..
İkıncı geç kalış yoktur. yakaladıysan ne mutlu sana, gittiyse geçmiş olsun. Hayatı onsuz bitireceksin.!!!
Dünyanın sonsuz, bilinmez ve yaratıcısı olduguna inanıyorsan!!! Kabule geç, akışa bırak, gülümse, inan ve bekle??? Ve yakala. Belki bir mucizeyle karşılaşabilir!!! Ödullendirilirsin!!!
Sevgiyle kalın.