Zihindeki tüm sorular, tüm çıkmazlar, tüm korkular, endişeler, kaygılar kiminle ilgiliyse birlikte çözülmelidir. Bunlar bi şekilde oluşmuş yada oluşturulmuş hiç önemli değil, çözülecektir. Önemlisi çözülünce size ne katacağı!….
” Beraber” çözdüğünüz sorular size mutluluk, bağlılık ve yaşam sunacaktır. ” Yanlız ” çözdüğünüz sorular tecrübe, ders ve çıkarım olacaktır.
Yanlız çözümleriniz ( yada başkaları ile ) tekrar sorular getirecek tekrar çözülecektir.Bu sarmalda kalmak sizin tercihiniz …..
Hayatinizi sürekli tecrübe edinerek mi ?geçireceksiniz; yoksa tecrübeleri yaşayarak, yaşatarak bilmenin gücü ile mi !.
İletişim tek bir olgudur, tüm ilişkilerde olması gerekir. İş, arkadaşlık, dostluk, evlilik, sevgililik gibi…
İletişimin oldugu ilişkilerde;
Yaşam, yaşamın kontrolü, mutluluk, bağlılık, aidiyet, huzur, sadakat, sevgi, güç, başarı,ve çoğalma vardır.
İletişimin olmadığı ilişkilerde bunlar yoktur, yada yok olacaktır……
İşte iletişim böyle bir şeydir……
Sevgiyle kalın.